Отзывы о ЖК Park Town
Читати огляд-
Тимур
Жк нормальный, жить можно, всех хотят поиметь и имеют местное осмд и застройщик. В Телеграме есть канал, плохой парктаун, вместо слово плохой пишите синоним на ...
Тимур, дякую за чудове джерело інформації 🙂
Тимур20.01.2023 о 18:32Жк нормальный, жить можно, всех хотят поиметь и имеют местное осмд и застройщик. В Телеграме есть канал, плохой парктаун, вместо слово плохой пишите синоним на букву Ху – там пишут все косяки по состоянию на сейчас. Читаешь и сто раз подумаешь вставать инвестором или нет…
Наталія
Доброго дня. Дайте мені ссылку на телеграм також, прошу. Я інвестор 12 будинку
Можна і мене додати в чат, будь ласка
Наталія03.11.2022 о 18:48Татьяна Подавильникова
Дайте силку, ми також інвестори 12 го буд.
Доброго дня. Дайте мені ссылку на телеграм також, прошу. Я інвестор 12 будинку
Татьяна Подавильникова18.07.2022 о 21:09Наталія
Доброго дня! Група в телеграмі, як назва. Я інвестор 12 буд.
Дайте силку, ми також інвестори 12 го буд.
Олена18.07.2022 о 09:06Доброго дня! Інвестори ParkTown були б дуже вдячні вашій редакції за новий огляд нашого ЖК.
Адже забудовник стверджує що усі наявні труднощі викликані війною і закликає до ставлення з розумінням. Хочемо щоб люди побачили, що усі ці питання є давніми і тепер забудовник просто використовує війну для виправдання своєї безвідповідальності.жанна20.06.2022 о 10:39Наталия
Доброго дня. Забудовника просто кош - мар. просто нереальна наглість. Я не буду довго писати. просто приклад з життя: - доброго дня, пані менеджерко. _доброг...
Как с вами можно связатся ? нет сил уже с ними боротся . тоже вложили в жк ни денег ничего
Наталия02.06.2022 о 10:38Доброго дня. Забудовника просто кош – мар.
просто нереальна наглість. Я не буду довго писати.просто приклад з життя:
– доброго дня, пані менеджерко.
_доброго дня
– чи планується відновлення будівельних робіт і т.д.?
_ блабла… і Вам не соромно питати такі речі. Забудовник пішов на поступки і продавав вам житло по низьким цінам. В краіні війна… блаблблабалжитловий комплекс і персонал – верх мерзотності. Ці люди забули, що їдять з наших рук, а не навпаки, на жаль.
Всім Мир
Tata29.04.2022 о 18:12Tata
Просто жахливе відношення до інвесторів. Інвестували в 2017 році, здача будинку на 2019 рік. Хамлять, грублять, ще і заява, що інвестори нажилися на забудовнику...
2022 рік, віз і нині там, будинок не здали. І нова відмазка для забудовника – війна.і весь персонал “на добровільних засадах”
Нікому не раджу внвестувати в даний жк
Tata29.04.2022 о 18:10Просто жахливе відношення до інвесторів. Інвестували в 2017 році, здача будинку на 2019 рік. Хамлять, грублять, ще і заява, що інвестори нажилися на забудовнику, викупивши квартири по заниженій ціні. З чату видаляють,блокують і брешуть, брешуть..
Андрій28.03.2022 о 10:02[email protected]
Що з нашими будинкаии? Хоть шось ціле залишилось друзі?;((
Теж цікавить, бо я будував ці будинки
Що з нашими будинкаии? Хоть шось ціле залишилось друзі?;((
Розлючений_інвестор
О так! 7,8 будинок мали здати ще в 4кв 2019 - діло не просунулось і по цей день. Нових термінів здачі взагалі не називають. Людмила з ВП в лютому 20 року розказ...
Я с вами согласна,ЖК отстой.Хамят на каждом шагу.Где можно озвучить свой негатив ,чтоб люди не влаживали сюда свои деньги.Мы пожалели 100 раз.
Розлючений_інвестор05.02.2022 о 20:39Партизан_Парктауновский
ну що тут? чому тиша? всі задоволені і щасливі? всі отримали ключі і ваші дома введені в експлуатацію? що там по 7мому дому? по 8му? є газ? ліфти стоять? 9ти...
О так! 7,8 будинок мали здати ще в 4кв 2019 – діло не просунулось і по цей день. Нових термінів здачі взагалі не називають. Людмила з ВП в лютому 20 року розказувала,що «ми на черзі на підключення газу», але «через ковід і подальші локдауни всі служби працюють в пів сили». Надворі лютий 2022 – газу досі немає! Діам не дає сертифікат готовності бо увага (!) немає ліфту, Облгаз не включить газ поки не буде сертифікату Діам. Отіс за словами Тимура неодноразово порушує умови доставки кабін, як і підводять постачальник з доставкою комплектуючих для дитячого майданчика.
Зайчиків з ПТ підводять усі постачальники, а вони «білі і пухнасті». Прибудинкова територія і дитячі майданчики не зроблена вже багато років. Безрамочне скління за яке вже заплачено – теж не буде, постачальник перестав їх виготовляти, але гроші назад не повернуть! Риторика того ж Тимура в чатах інвесторів просто жах – банить всіх,хто задає правильні питання, хамить і тд.
Будьте проінформовані,що поки ВП зацікавлений щоб ви принесли гроші – з вами будуть ввічливі, після покупки як вийде.
Якби ми знали це раніше – не купували б і обходили б десятою дорогою! Це справжній довгобуд! Лишаться тільки вірити,що в експлуатацію все таки введуть.Партизан_Парктауновский08.11.2021 о 01:17ну що тут? чому тиша? всі задоволені і щасливі? всі отримали ключі і ваші дома введені в експлуатацію?
що там по 7мому дому? по 8му? є газ? ліфти стоять?
9тий будинок? як ви себе почуваєте? рухається діло до введеня в експлуатаіцю?
Сашко_інвест_12будинок_на_ізі27.08.2021 о 21:08https://t.me/joinchat/A8WxMyMgrWtiZWJi
Вложения:
Where The Streets Have No Name27.08.2021 о 11:18Наталія
І мене, будь-ласка, додайте в групу. @wherethestreetshavenoname
Наталія25.08.2021 о 08:34Сашко_інвест_12будинок_на_ізі
я за давайте в телеграмі? @exelimpichment @marinagll нас двоє інвесторів
Сашко_інвест_12будинок_на_ізі20.08.2021 о 16:21Гостомельчанин
Хто ще інвестор 12-го будинку? Багато нас тут, відгукніться) Можливо існує якась група інвесторів в месенджерах?
я за
давайте в телеграмі?
@exelimpichment
@marinagllнас двоє інвесторів
Алла19.08.2021 о 14:03Анна
Добрый день! Интересуют какие подводные камни могут возникнуть с 2х-уровневой квартирой на последнем этаже. Есть ли в чате реальные инвесторы, которы купили ана...
Добрый день, Анна! Удалось ли Вам что-то более подробно узнать 2-уровневых на последнем этаже?)
Парктуаунер14.08.2021 о 20:42Парктуаунер14.08.2021 о 20:42Парктуаунер14.08.2021 о 20:42Гостомельчанин14.08.2021 о 10:42Парктуаунер
Є такі. 12 будинок 3 секція. Про групи теж буде цікаво послухати.
Вітаю! Збираємо хоча б 5-ть чоловік та організовуємо групу. А там будемо розширюватись. Хто за?
Парктуаунер14.08.2021 о 05:28Гостомельчанин
Хто ще інвестор 12-го будинку? Багато нас тут, відгукніться) Можливо існує якась група інвесторів в месенджерах?
Є такі. 12 будинок 3 секція. Про групи теж буде цікаво послухати.
Гостомельчанин13.08.2021 о 10:21Хто ще інвестор 12-го будинку? Багато нас тут, відгукніться) Можливо існує якась група інвесторів в месенджерах?
Гостомельчанин13.08.2021 о 10:15Сашко_інвест_12будинок_на_ізі
=( шо Вам сказати? зломали всю малину =( а ви інвестор? якщо да, то який будиноук і секція?
Я не хотів, вибачайте, просто знаю що таке будівництво. Так, я теж інвестор – 12 будинок, 3 секція.
Сашко_інвест_12будинок_на_ізі13.08.2021 о 02:34Гостомельчанин
Дякую за відповідь. Але вигнати коробку і облицювати фасад, це лише 40% справи, головне якісне внутрішнє оздоблення і комунікації.
=(
шо Вам сказати? зломали всю малину =(
а ви інвестор? якщо да, то який будиноук і секція?
Гостомельчанин11.08.2021 о 13:31Сашко_інвест_12будинок_на_ізі
В першій секціі. Ну за отсанні два місяці 2.5 поверхів побудували в 3тій секції. Я розумію, що це не ультра швидко, але за березень (здається) чи за травень (...
Дякую за відповідь.
Але вигнати коробку і облицювати фасад, це лише 40% справи, головне якісне внутрішнє оздоблення і комунікації.Сашко_інвест_12будинок_на_ізі11.08.2021 о 10:18Гостомельчанин
Сашко, а що швидко збудували? Доречі, в якій секції 12-го будунки інвестиція?
В першій секціі.
Ну за отсанні два місяці 2.5 поверхів побудували в 3тій секції. Я розумію, що це не ультра швидко, але за березень (здається) чи за травень (фото з луну пруф) побудовано 0 було. тому зараз, це ще хороші темпи.
всього 1 секція лишилась. і облицювати. пустяк. півтора роки роботи.
а потім ще документи з 3 14 земельним наділом отримати. УКРАИНА одним словом.
Гостомельчанин10.08.2021 о 15:24Сашко_інвест_12будинок_на_ізі
щось надто швидко будують 12-тий будинок. в мене таке відчуття, що хтось в відділі продажу пройшов курси з фотошопу. якщо хтось знає де, будь ласка, дайте ссилк...
Сашко, а що швидко збудували? Доречі, в якій секції 12-го будунки інвестиція?
Сашко_інвест_12будинок_на_ізі10.08.2021 о 11:35Марина Глушко
Скажите, что-то известно о строительстве торгового центра на территории Парк Таун?
Маріна, тихо як в танку.
Скажите, что-то известно о строительстве торгового центра на территории Парк Таун?
Наталія08.08.2021 о 19:27Сашко_інвест_12будинок_на_ізі08.08.2021 о 19:25щось надто швидко будують 12-тий будинок. в мене таке відчуття, що хтось в відділі продажу пройшов курси з фотошопу. якщо хтось знає де, будь ласка, дайте ссилку.
прораб Александр
+38(066) 937 99 92
Вы знаете человека который на фото? На фото прораб о котором идёт речь ниже
Вложения:
прораб Александр04.07.2021 о 19:06прораб Александр
Здравствуйте, Дима. Мне очень жаль, что Вы розочарованы качеством работы. Наши работники специалисты высокого уровня с западной украины с высоким уровнем маст...
Добрый вечер . Как с вями связаться. Тел. указан без оператора
- Відповідь змінена 3 years, 4 months тому користувачем Dmitriy Krohmal.
Вложения:
прораб Александр04.07.2021 о 14:26Dmitriy Krohmal
Уважаемые владельцы недвижимости ЖК Park Town. Будьте бдительны. Под видом ,, прораба Александра" с ЖК PARK TOWN орудует мошенник . Предлагает услуги по ремонту...
Здравствуйте, Дима.
Мне очень жаль, что Вы розочарованы качеством работы. Наши работники специалисты высокого уровня с западной украины с высоким уровнем мастерства.
Буду рад ответить на все вопросы и договориться об последуещем сотрудничестве, дабы Вы были довольны нашей работой.
Мой номер 937 99 92
Александр
Уважаемые владельцы недвижимости ЖК Park Town. Будьте бдительны. Под видом ,, прораба Александра” с ЖК PARK TOWN орудует мошенник . Предлагает услуги по ремонту квартир за минимальные цены. Выполняение первоночального обьёма работ происодит с помощью приезжих строителей с Западной Украины. Выполненые работы не соответствуют первоночальным требованиям заказчика. Без неободимости приобретается материалы высокой ценовой категории нерационально используемые в процессе отделочных работи В момент расчёта он пропадает и не отвечает на звонки. Расчёт за работу происходит между строителями ,,,которые сегодня уезжают домой в Закарпаття'” и заказчиком( что само по себе абсурдно). Все недоделки и прорехи игнорируются иногородними ,, спешащими домой заробитчанами” – они требуют оплату за свой труд.,аргументиру я ,,косяки” и неаккуратность выполненных задач- ,, им так сказал сделать прораб Александр”. Со слов заробитчан он нанимает их на работу таким образом лет 10. Вот номер его телефона на сегодняшний день : 0679284971 . Кто имеет сомнения связались ли вы с этим персонажем или нет звоните по тел.0997743092 .Буду рад помочь вам избежать ошибок и разочерований. Вышлю фото прораба- мошенника
Михайло04.05.2021 о 13:11Гостомельчанин
Здравствуйте будущие соседи! Я так понимаю, что уже больше месяца никто, ничего не строит!!! Все стоит на месте, никакого движения!!! Кто-то был там в последнее...
Да. правда. сумно на це все дивитися. гроші вкладені…
це просто комедія як монолітно – карасні роботи проводяться зі швидкістю один поверх в місяць. (а за березень взагалі 0) При чому по всим домам 0. Бо тут лише зараз 12 будинок будують на етапі мон – карк робіт.в голову приходить 34 – 36 поверхові бдинки на проспекті перемоги. якби їх будували з цією швидкістю, то на мон карк роботи пішло би близько 10 років з такими тмпами і ще 10 на кладку цегли і 7 на оздоблювальні роботи і 4 на придомову територію.
сосед27.04.2021 о 16:32Анна
Добрый день! Интересуют какие подводные камни могут возникнуть с 2х-уровневой квартирой на последнем этаже. Есть ли в чате реальные инвесторы, которы купили ана...
как инвестор могу ответить по 4-му вопросу. 2-й год спим на кровати, которая впритык стоит к шахте лифта – идеальная тишина. Тут не волнуйтесь. Также могу дать ответ по напору воды, на последних этажах в час пик проблемы, в 1-5 домах, особенно в 9-этажках (4-5 дома).
Гостомельчанин24.04.2021 о 13:25Киянин24.04.2021 о 08:01Гостомельчанин
Здравствуйте будущие соседи! Я так понимаю, что уже больше месяца никто, ничего не строит!!! Все стоит на месте, никакого движения!!! Кто-то был там в последнее...
10 будинок знаю у роботі. Внутрішні та фасадні роботи проводять. Можливо через локдаун у квітні були які паузи у будівництві, але мені про це невідомо.
Гостомельчанин19.04.2021 о 20:37Здравствуйте будущие соседи! Я так понимаю, что уже больше месяца никто, ничего не строит!!! Все стоит на месте, никакого движения!!! Кто-то был там в последнее время, что можете сказать? Спасибо за ответ
Анна12.04.2021 о 08:59Добрый день! Интересуют какие подводные камни могут возникнуть с 2х-уровневой квартирой на последнем этаже. Есть ли в чате реальные инвесторы, которы купили аналогичное жилье в проекте? Интересуют такие вопросы:
1) Напор воды
2) Гидроизоляция крыши
3) Гидроизоляция террасы
4) И еще вопрос – есть ли РЕАЛЬНЫЕ инвесторы у которых одна из стенок квартиры прилегает к шахте лифта? Нужно ли делать дополнительную шумо изоляцию?
СпасибоМихаил18.02.2021 о 15:16Марина
Не вижу проблемы , качели для детей , территория закрытая , съемки могут быть запрещены . Не считаю , что охранник повёл себя не адекватно .
Съемки могут быть запрещены в определенных местах. Не в жк.
в каких? Лучше почитать законодательство.
Но не в ЖК
Я не против охранников и не за них. Я не против СССР и не за него.
Я против людей, в которых живет СССР, чей слоган с СССР в душе. Из-за них я провел полтора года на заробітках, чтобы купить здесь 1комнатку. (не только из-за них, но тем не менее)