Coming soon: 4 ЖК передмістя столиці, які планують здати до кінця року

Читати огляд
4 відповіді
  • A.Max
    Шкода, що ви перейшли на ЛУН. ВАШ блог був самобутнім, на дуже високому рівні аналітики і доступу до закритих даних. А тепер відчуття, що ви втратили особистіст...

Добрий Вечір я знаю як виграти у Росії(Оккупантів)Теоретично.Потрібно щоб весь світ допомогав нам фінансово,а це означає що всі наші Українці повинні створювати аккаунти масово нові і існуючі Facebook Twitter Instagram TikTok Badoo Pokerstars YouTube Counter-Strike Lineage2 Чат Bizzare і т.д у всіх можливих соцмережах світу і тоді люди нам будуть кидать гроші і буде багато зброї за їх рахунок фінансів давайте разом захищати Україну РЕПОСТ ДЯКУЮ Крим це Україна Евпаторія Найкраща

Добрий Вечір я знаю як виграти у Росії(Оккупантів)Теоретично.Потрібно щоб весь світ допомогав нам фінансово,а це означає що всі наші Українці повинні створювати аккаунти масово нові і існуючі Facebook Twitter Instagram TikTok Badoo Pokerstars YouTube Counter-Strike Lineage2 Чат Bizzare і т.д у всіх можливих соцмережах світу і тоді люди нам будуть кидать гроші і буде багато зброї за їх рахунок фінансів давайте разом захищати Україну РЕПОСТ ДЯКУЮ Крим це Україна Евпаторія Найкраща , Фіолент Сонячний, Керч Золотий, Судак Каменістий, Гурзуф Гарячий, Ялта Квітуча.

CrymDonbass
    22.07.2024 о 12:56

Добрий Ранок всім я знаю як виграти у Росіі Теоретично.Нам потрібна фінансова допомога з усього світу, а це означає що всі наші Українці повинні бути активніше і створювати аккаунти Масово Нові і Існуючі Інстаграм Фейсбук Тік Ток і т.д у всіх можливих соцмережах світу і тоді люди нам будуть кидать гроші і буде багато зброї за їх рахунок фінансів РеПоСт Дякую.Крим це Україна, Евпаторія Найкраща.

Шкода, що ви перейшли на ЛУН. ВАШ блог був самобутнім, на дуже високому рівні аналітики і доступу до закритих даних. А тепер відчуття, що ви втратили особистість. Сподіваюся, що ви будете все ж таки писати щось і від себе

Чотири ЖК передмістя столиці, які планують здати до кінця року Розповівши про столичні та львівські новобудови, будинки в яких мають отримати Сертифікат готовності вже до кінця року, вирішила зробити аналогічну добірку для житлових комплексів передмістя столиці. 
    Продовження читайте в моєму огляді Coming soon: 4 ЖК передмістя столиці, які планують здати до кінця року