ЖК Soborniy в Гостомелі

Читати огляд
3 відповіді
  • Неоніла
    23.10.2024 о 22:13
    Еl
    Незаконне будівництво за цільовим призначенням та й ще серед котеджей, таунхаусів, де нема багатоповерхівок зовсім, там місце було саме під котеджи. Так ні - тр...

    Як Ви мали би зрозуміти що законне будівництво… дозвільні документи є, територією ЖК передбачено парко-місця, біля ваших котеджів явно не будуть паркуватись, вирубали ліс під забудову котеджів, перекрили дороги також,… інше питання що люди які можуть собі дозволити купувати котеджі, занадто невдоволені тим що поряд будуть жити звичайні люди, які під час сьогоднішніх подій змогли інвестуати в житло і мають надію що в них буде своє житло

    THE Capital
    07.03.2024 о 12:19

    Перед тим як інвестувати в новобудову, важливо ретельно вивчити всі аспекти та потенційні ризики. Вибір житла — це завжди комплексне рішення, що вимагає обачності та виваженого підходу.

    Для тих, хто розглядає альтернативні варіанти проживання в Гостомелі чи неподалік, в Бучі, можете попередньо переглянути широкий вибір об’єктів під аренду та продажу.

    Незаконне будівництво за цільовим призначенням та й ще серед котеджей, таунхаусів, де нема багатоповерхівок зовсім, там місце було саме під котеджи. Так ні – треба ж заробити і якомога більше. А паркування на всі ці багатоповерхівки де вони будуть??? Не вірю я, що забудовник про це буде сильно піклуватись і зробить достатньо підземного паркування, може ще й цього не зробити…. Зазвичай будівельник побудував, взяв гроші, а далі не їх проблеми, а людям з цим жити далі. Там таке затишне місце було саме під котеджи, все зпоганили, як завжди і знову корупція своє робить – от хто їм дав дозвіл на будівництво багатоповерхівок серед лісу і котеджів?

    Нещодавно інвесторам презентували проєкт чергової новобудови в Гостомелі – ЖК Soborniy. В цьому огляді розповім все, про що дізналась про цей проєкт.
    Продовження читайте в моєму огляді ЖК Soborniy в Гостомелі