ЖК Soborniy в Гостомелі

Читати огляд
2 відповіді
  • THE Capital
    07.03.2024 о 12:19

    Перед тим як інвестувати в новобудову, важливо ретельно вивчити всі аспекти та потенційні ризики. Вибір житла — це завжди комплексне рішення, що вимагає обачності та виваженого підходу.

    Для тих, хто розглядає альтернативні варіанти проживання в Гостомелі чи неподалік, в Бучі, можете попередньо переглянути широкий вибір об’єктів під аренду та продажу.

    Незаконне будівництво за цільовим призначенням та й ще серед котеджей, таунхаусів, де нема багатоповерхівок зовсім, там місце було саме під котеджи. Так ні – треба ж заробити і якомога більше. А паркування на всі ці багатоповерхівки де вони будуть??? Не вірю я, що забудовник про це буде сильно піклуватись і зробить достатньо підземного паркування, може ще й цього не зробити…. Зазвичай будівельник побудував, взяв гроші, а далі не їх проблеми, а людям з цим жити далі. Там таке затишне місце було саме під котеджи, все зпоганили, як завжди і знову корупція своє робить – от хто їм дав дозвіл на будівництво багатоповерхівок серед лісу і котеджів?

    Нещодавно інвесторам презентували проєкт чергової новобудови в Гостомелі – ЖК Soborniy. В цьому огляді розповім все, про що дізналась про цей проєкт.
    Продовження читайте в моєму огляді ЖК Soborniy в Гостомелі