Котеджне містечко «О.Краса» в Ірпені

Читати огляд
6 відповідей
  • Котеджне місто О.Краса
    08.01.2024 о 16:57
    Дмитро
    "Будівництво котеджного містечка буде вестися в декілька черг, і поки що більш-менш точні дані є тільки про чергу №1, до складу якої входить лише житло. Щодо об...

    Доброго дня. Так, будівництво котеджного міста О.Краса поділено на 3 основні черги. В межах першої черги, яка вже реалізовується будується не лише житло, але і комерційна вʼїздна частина, що включає продуктовий супермаркет з кавʼярнею, спортзал, відділ продажу та дитячий центр. Окрім доріжки для пробіжок, в межах першої черги є ще три паркові зони для відпочинку з спортивними та дитячими майданчиками, а також набережна для відпочинку на березі штучного озера. І роботи ці вже тривають. Запрошуємо Вас на перегляд.

    Це те місце, де горить торф кожного року. Карплюк молодець, з однієї сторони мосту будує економ-варіант під є-оселю. З іншої строни на тих самих торфяниках – лакшері варіант. А ці канали на генплані – це елементи зрошувальної системи цієї місцевості. Дуже цікаво, на підставі чого ці ділянки опинилися в приватній власності. Хоча чому тут дивуватись, відопідь – Карплюк. А тепер в нього ще і дуже крута посада – голова інвестиційної ради відновлення Ірпеня. Сам собі ділянки виділяє.

    Jookes
    По уровню понтов как-то сильно напоминает Мисто-Сад (Ирина, помните такой? Закончилось там все очень печально). И цены абсолютно не от этого мира.

    Jookes, чудово пам”ятаю цей проєкт) Масштаби в них дійсно цілком співставні. До речі, була ще “Європейка”, яка теж з часом дещо зменшилась…
    Ну що ж, будемо спостерігати за тим, як буде втілюватись цей проєкт 🙂

    По уровню понтов как-то сильно напоминает Мисто-Сад (Ирина, помните такой? Закончилось там все очень печально). И цены абсолютно не от этого мира.

    Дмитро
    22.09.2023 о 17:07

    “Будівництво котеджного містечка буде вестися в декілька черг, і поки що більш-менш точні дані є тільки про чергу №1, до складу якої входить лише житло. Щодо об’єктів інфраструктури, то всі вони мають почати будуватися пізніше – в першій черзі забудовник обіцяє подбати лише про доріжку для пробіжок.”

    Ахахахаха

    Андрей
    21.09.2023 о 15:48

    Ціни на котеджі як ціна готового для життя будинку у штаті Вісконсін чи Орегон (приблизно 250к долл). Хто таке купує за такими цінами, ще й у воюючій країні з владою корупціонерами).

    КМ О.Краса візуалізація Здається, в столичному регіоні відбувається зміна концепції забудови: нових проєктів великих ЖК в Києві та передмісті зараз обмаль, натомість кількість нових котеджних містечок та комплексів таунхаусів відчутно зростає.
    Продовження читайте в моєму огляді Котеджне містечко «О.Краса» в Ірпені