Львівські новобудови, які отримали Сертифікат готовності в липні 2023

В липні львівські забудовники не сиділи склавши руки – як і їх столичним колегам, деяким з них вдалось перетнути «фінішну пряму» в будівництві і ввести в експлуатацію свої ЖК чи хоча б їх черги. Кому та чим є похвалитись – читайте в огляді.

Львівські новобудови, які отримали Сертифікат готовності в липні 2023

ЖК SOTA DUET

Сертифікатом за № ЛВ122230703400 визнано готовою до експлуатації першу чергу ЖК SOTA DUET, який будується у Франківському районі Львова по вулиці Любінська в мікрорайоні Богданівка.

Перша черга будівництва, яка власне і отримала Сертифікат готовності, це дві житлові секції. Другу чергу, яка складається з однієї житлової секції та бізнес-центру, заплановано здати наприкінці наступного, 2024 року.

ЖК Сота Дует візуалізація
Візуалізація ЖК SOTA DUET

До складу цього ЖК бізнес-класу входить лише один будинок, який складається з чотирьох секцій. Три з них, як я вже сказала, житлові, а в четвертій розміститься бізнес-центр.

Будинок може похвалитись стильною «зовнішністю» з динамічним архітектурним об’ємом – архітектор непогано працював над проектом, надавши комплексу багато індивідуальних рис. Плюс подбав про комфорт майбутніх мешканців: підземний паркінг на 83 місця, закритий для автівок внутрішньодворовий простір, сучасно обладнані місця для відпочинку та 98 затишних квартир з індивідуальним опаленням.

Сам комплекс збудований за монолітно-каркасною технологією, з цегляними стінами та мінераловатним утепленням, яке закрито навісною фасадною системою.

В ЖК SOTA DUET спроєктовані 1-, 2- та 3-кімнатні квартири площею від 41, 61 та 82 кв.м відповідно. Планування зручні та ергономічні, вони мають окремо виділену кухню, балкони/лоджії/тераси, є навіть квартири в двох рівнях.

Але наразі у забудовника залишилось не так вже й багато вільних варіантів. Так, в першій, зданій черзі можна придбати лише 1-кімнатні квартири з плануванням в 41,3 кв.м – за ціною метра від $1,7 тис. (тобто квартира обійдеться приблизно в $70 тис.).

В другій черзі доступні до інвестування 2-кімнатні квартири площею від 68 кв.м, в яких квадратний метр коштує $1,34 тис. (тобто така квартира коштуватиме від $91 тис.).

  • Офіційний сайт ЖК «Сота Дует»
  • Забудовник/Девелопер: SOTA DEVELOPMENT
  • Обговорити проєкт у телеграм-чаті інвесторів можна тут.

ЖК Tiffany аpartments

Отримав в липні Сертифікат готовності і будинок №2 ЖК Tiffany аpartments – документом за № ІУ123230629437 його визнано збудованим та готовим до експлуатації. І це означає, що забудовник повністю завершив роботу над цим проєктом, адже будинок №1 отримав Сертифікат готовності ще минулого року (№ документа ЛВ 122220812336).

ЖК Тіффані апартментс візуалізація
Візуалізація ЖК Tiffany аpartments

ЖК Tiffany аpartments розмістився по вулиці Пасічна – біля парку Погулянка у Личаківському районі міста. Складається комплекс з двох будинків перемінної висотності (6-8-10-16 поверхів), в яких налічується 160 квартир. Територія комплексу закрита для сторонніх та вільна від автівок (для них в будинку є підземний паркінг) – тобто повністю пристосована для безпечного відпочинку мешканців.

Сам ЖК збудований за монолітно-каркасною технологією зі стінами з цегли. Всі квартири мають індивідуальну систему опалення та високу ступінь готовності до заселення – забудовник виконує чорнові оздоблювальні роботи в помешканнях.

Проєктом тут передбачені 1-, 2- та 3-кімнатні квартири площею від 40, 66 та 93 кв.м відповідно. Більшість з них вже має власників, але у девелопера досі залишився пул готових 1-, 2- та 3-кімнатних квартир, які можна придбати за вартістю квадратного метра від $1,7 тис., $1,45 тис. та $1,35 тис. відповідно.

Мінімальна вартість 1-кімнатної квартири в ЖК Tiffany аpartments становить від $77 тис., за 2-кімнатну доведеться віддати суму від $100 тис., а за 3-кімнатну – від $131 тис.

  • Офіційний сайт ЖК Tiffany аpartments
  • Забудовник/Девелопер: «Мій Дім»
  • Обговорити проєкт у телеграм-чаті інвесторів можна тут.

ЖК вул. Перфецького

Отримав Сертифікат готовності до експлуатації і будинок, який збудували на розі вулиць Перфецького та Боткіна у Франківському районі Львова в мікрорайоні Кульпарків. Номер документа ЛВ122230710740.

Цей будинок можна з повним правом назвати клубним: 7 поверхів, 2 секції, лише 50 квартир. В будинку є підземний паркінг для автівок мешканців та охайна придомова територія, яка чудово інтегрувалась у міське оточення. На першому поверсі є нежитлові приміщення для розміщення закладів побутового обслуговування.

ЖК На Перфецького візуалізація
Візуалазація ЖК “На Перфецького”

Комплекс збудований по монолітно-каркасній технології, стіни будинку викладені з цегли, фасад утеплений пінопластом та закритий штукатуркою. Квартири мають високий ступінь підготовки під внутрішнє оздоблення та оснащені індивідуальною системою опалення.

Наразі всі квартири в цьому ЖК вже мають власників – у забудовника вільних площ тут не залишилось.

  • Офіційний сайт: н/д
  • Забудовник/Девелопер: Галжитлобуд
  • Обговорити проєкт у телеграм-чаті інвесторів можна тут.

ЖК «Ярославенка»

В липні отримав Сертифікат готовності до експлуатації і будинок ЖК «Ярославенка» – відповідний документ на початку липня з’явився в реєстрі будівельної діяльності за № ЛВ 122230707226.

Цей клубний 5-поверховий ЖК збудували по вулиці Ярославенка, 30 – у Сихівському районі міста, поблизу від Стрийського парка. Позиціонується проєкт в класі бізнес, тож має власну, закриту для сторонніх територію, підземний паркінг та лаунж-зону на даху.

ЖК Ярославенка візуалізація
Візуалізація ЖК “Ярославенка”

А ще цей будинок має цікаву, «ламану» архітектуру та контрастне оздоблення фасаду, яке підкреслює незвичні форми будівлі. Великі вікна, гострі кути, виступи, ніші – все це надає будинку індивідуальності і обумовлює ну дуже нестандартні планування квартир. Їх, до речі, в будинку лише 24 – і всі вони мають чорнове оздоблення від забудовника та індивідуальну систему опалення.

В цьому ЖК проєктом передбачені 1- та 2-кімнатні планування квартир – але всі вони дуже просторі. Так, площа 1-кімнатних від 51 до 74 кв.м, а 2-кімнаних – 87 кв.м Наразі у забудовника залишились лише 1-кімнатні квартири, квадратний метр в яких коштує від $2,45 тис. Тож мінімальна вартість квартири в ЖК «Ярославенка»  становить $125 тис.

P.S. Я вітаю забудовників та інвесторів цих проєктів з радісними новинами! А всіх читачів запрошую доповнювати список зданих ЖК у коментарях на форумі чи у чаті інвесторів новобудов у телеграм.


13 відповідей
Читайте всі 13 коментарів на форумі: ЖК Заходу України, що отримали Сертифікат з початку війни