Є-Оселя: іпотека під 3%
Читати огляд-
CrymDonbass22.07.2024 о 13:14
Добрий День всім я знаю як виграти у Росіі Теоретично.Нам потрібна фінансова допомога з усього світу, а це означає що всі наші Українці повинні бути активніше і створювати аккаунти Масово Нові і Існуючі Інстаграм Фейсбук Тік Ток і т.д у всіх можливих соцмережах світу і тоді люди нам будуть кидать гроші і буде багато зброї за їх рахунок фінансів репост ДЯКУЮ.
Вікторія11.07.2024 о 14:35Вікторія
Підкажіть, ви продали все таки квартиру чи ні? Хочу продати, але лякають ці моменти. Якщо так, то як пройшло?
Доречі є новобудова, станція метро Вирлиця, Позняки. 2 спальні і кухня студія. Будинок здано і введено і експлуатацію в кінці 2023. Хочу продати по переуступкє. 55 кв. Ціна 67К у.о.
Вложения:
Вікторія11.07.2024 о 14:24Ольга
Ужас. Для продавцов. Продавали квартиру по е оселя. Взяли дату с запасом 1.5 мес. Потом просили еще 2 недели подождать. Трепали нервы обещаниями что вот вот ...
Підкажіть, ви продали все таки квартиру чи ні? Хочу продати, але лякають ці моменти. Якщо так, то як пройшло?
Наталія30.04.2024 о 19:30Соломія
розкажіть трішки деталей,дуже цікавить
Доброго дня. Вас цікавить придбання квартири? У мене є пропозиція
Наталія30.04.2024 о 19:28Tetiana
під новострой (що будується) дійсно кредетує лише глобус. інши банки погоджуються кредитувати (7%) лише об'екти прийняті в експлуатацію, тобто фактично "вторинк...
Доброго дня. Продам 2кімн квартиру на Софіївській Борщагівці.
Соломія08.04.2024 о 15:24Інна
Я отримала, під 7%. Все пройшло добре.
розкажіть трішки деталей,дуже цікавить
Катя09.03.2024 о 10:26Аліна
Доброго дня, ми оформили рівно за місяць.
І у вас все вийшло? Купили квартиру без проблем?
Аліна19.02.2024 о 10:27Олеся
За скільки часу вам оформили
Доброго дня, ми оформили рівно за місяць.
Олеся14.02.2024 о 14:06Інна
За скільки часу вам оформили
Олег04.02.2024 о 23:20З покупцем все більш-менш зрозуміло.
А що з продавцем оселі, яка процедура з отриманням коштів?Ольга17.12.2023 о 03:58Ужас. Для продавцов. Продавали квартиру по е оселя. Взяли дату с запасом 1.5 мес. Потом просили еще 2 недели подождать. Трепали нервы обещаниями что вот вот скоро сделаем сделку. В итоге банк отказал. А продавцы нервно требовали вернуть задаток. Мы отдали. Зря потраченые нервы и время. Сразу обговоривайте сумму с покупателем , если банк откажет. Что будет с задатком.
Інна13.12.2023 о 15:46Ліза
Підкажіть будь ласка, хтось в цьому році отримав житло за цією програмою чи нема сенсу навіть сподіватись?
Програма пільгового іпотечного кредитування єОселя працює трохи більше року – і за цей час було видано майже 5 тис. кредитів на загальну суму 7 012 млн грн.
Продовження читайте в моєму огляді Чому єОселя «буксує» на первинці?Хто в курсі, чому в дії Укргазбанк пише заяву анульовано а заявка на ощадбанк просто зникає?
Христина10.09.2023 о 13:10Доброго дня. А якщо я викладач у державному внз за сумісництвом, я можу претендувати на пільги?
Олександр29.08.2023 о 22:55Ірина Романова
Мої колеги з ЛУН поспілкувались з представником «Глобус Банку» Дмитром Замотаєвим на тему державної пільгової іпотечної програми єОселя. Кому можуть видати кре...
200000 на карман дайте і вам погодять і кредит і вибір квартири їх вдосталь завжди кому війна а кому 💸
Ліза29.08.2023 о 21:11Ірина Романова
Лізо, за даними Укрфінжито за цією програмою в цьомуроці вже отримали кредити більше тисячі людей. І до кінця року маєть отримати ще близько 5-10 титс. Тож спод...
дякую, мені в Глобусі сказали, що грошей нема на програму зараз, очікую, як там далі буде
Ліза29.08.2023 о 21:10Tetiana
під новострой (що будується) дійсно кредетує лише глобус. інши банки погоджуються кредитувати (7%) лише об'екти прийняті в експлуатацію, тобто фактично "вторинк...
я знайшла обʼєкт у забудовника, оформлюю документи і сподіваюсь на краще, але якось безрадісно поки все виглядає
Tetiana29.08.2023 о 20:55Ірина Романова
Лізо, за даними Укрфінжито за цією програмою в цьомуроці вже отримали кредити більше тисячі людей. І до кінця року маєть отримати ще близько 5-10 титс. Тож спод...
під новострой (що будується) дійсно кредетує лише глобус. інши банки погоджуються кредитувати (7%) лише об’екти прийняті в експлуатацію, тобто фактично “вторинка”. але умовами програми це має бути дуже “свіжа” вторинка – не більше 3х років… за таких умов “коридор можливостей” і так не дуже великмй… бо в забудовників напряму – фактично вже все продано, а власники квартир в таких будинках фактично відмовляються продавати через кредит, всем потрібний “тільки готівкою”… 🙁 тобто програма ниби й працююча, але я вже місяц безуспішно шукаю об’єкт..
Ліза
Підкажіть будь ласка, хтось в цьому році отримав житло за цією програмою чи нема сенсу навіть сподіватись?
Лізо, за даними Укрфінжито за цією програмою в цьомуроці вже отримали кредити більше тисячі людей. І до кінця року маєть отримати ще близько 5-10 титс. Тож сподватись сенс є
Ліза28.08.2023 о 21:20Підкажіть будь ласка, хтось в цьому році отримав житло за цією програмою чи нема сенсу навіть сподіватись?
Ольга20.08.2023 о 12:32Добрий день. Я продаю свою квартиру. Часто звертаються з пропозицією продати через єОселю. Якщо тут є ПРОДАВЦІ, хто має досвід саме продажу своєї квартири через єОселю, напишіть мені на Вайбер 0956771416 або телеграм @exbabayants
Дякую.Олег
Підкажіть будь ласка, якщо я взяв іпотеку по програмі, а в подальшому одружуюсь із дівчиною з житлом, є якісь наслідки?
Олеже. за логікою ніяких наслідків не має бути, але цей нюанс краще з”ясувати в тому банку, де ви оформлюватиме кредит
Подивилася, в яких житлових комплексах столиці можна інвестувати в квартиру, що будується, за допомогою пільгової іпотеки єОселя.
Продовження читайте в моєму огляді єОселя на новобудову: в яких столичних ЖК дадуть кредитОлег16.08.2023 о 07:52Підкажіть будь ласка, якщо я взяв іпотеку по програмі, а в подальшому одружуюсь із дівчиною з житлом, є якісь наслідки?
Мої колеги з ЛУН поспілкувались з представником «Глобус Банку» Дмитром Замотаєвим на тему державної пільгової іпотечної програми єОселя. Кому можуть видати кредит, а кому не варто на нього розраховувати, які помилки найчастіше допускають ті, хто подає заявку до банків та що робити, якщо банк відмовив у кредитуванні – відповіді на ці та інші питання можна знайти в добірці роликів на youtube-каналі ЛУН. Ну а ті, хто з якихось причин пропустив ці відео, можуть дізнатися, про що розповів банкір, тут 🙂
Продовження читайте в моєму огляді єОселя: як зміниться програма пільгової іпотекиКількість виданих пільгових іпотечних кредитів за програмою «єОселя» збільшується – станом на початок липня вже видано майже 1,8 тис. позик. І це число має зростати надалі, адже вже з 1 серпня до програми зможе долучитися більше претендентів на іпотеку.
Продовження читайте в моєму огляді «єОселя»: як насправді купують квартири в Києвіхейтер06.07.2023 о 10:01Андрій
Программа практично не працює. Наразі навіть не закрили 2022р. Забирає час ріелторів, покупців, продавців, банкірів. Смішна статистика видачі кредитів. Просто о...
не обман, а не дофінансування. Немає у країни грошей, війна
Андрій
Программа практично не працює. Наразі навіть не закрили 2022р. Забирає час ріелторів, покупців, продавців, банкірів. Смішна статистика видачі кредитів. Просто о...
Андріє, так іпотечне кредитування дійсно дуже буксує…
Андрій09.06.2023 о 19:54Программа практично не працює. Наразі навіть не закрили 2022р. Забирає час ріелторів, покупців, продавців, банкірів. Смішна статистика видачі кредитів. Просто обнадіює людей. А по факту обман.
Любов
В січні вибрали квартиру дали завдаток 2 тис доларів, обіцяють кожного місяця що гроші видадуть. Скільки можна чекати? Старі продавці вже відмовились від нас, н...
Це просто жахіття, а не програма 3 місяці варили воду в банку, потім повідомили, що потрібно внести 70 % вартості від квартири, яку бажаю придбати. Пішов до іншого банку, але не можу подати заяву через додаток Дія, постійно скасовує запит. Не програма, а лише дирка від бублика. Вкрай обурений.
- Відповідь змінена 1 year, 4 months тому користувачем Antón.
Любов18.05.2023 о 23:11В січні вибрали квартиру дали завдаток 2 тис доларів, обіцяють кожного місяця що гроші видадуть. Скільки можна чекати? Старі продавці вже відмовились від нас, нові не хочуть співпрацювати з Єоселею.
Так піарили цю програму і як завжди грошей на неї нема. Тільки втратили кучу часу і грошей. Така подяка військовим.Микола13.05.2023 о 09:13Хто знає – це знову пропаганда, чи все ж таки фінансування відновлено?
Тисяча родин: за програмою єОселя власне житло придбали у більшості регіонів України
Інна28.04.2023 о 09:20Дарина27.04.2023 о 17:21Одним словом знущання над людьми!!! Ми дали завдаток, щоб квартиру не продали, пройшло 3 місяці, продавці більше чекати не хочуть😭 – 1000$ з сімейного бюджету, а як тяжко вони заробляються…. Просто сиджу і плачу, навіщо давати надії, а потім морозитись?!
Олексій25.04.2023 о 18:42Коли будуть гроші виділено на цю програму? Документи три місяці в банку!
Вікторія
Доброго дня, скажіть будь ласка чи є якісь зміни по є оселі, чи хтось отримав кредит в цьому році?
Вікторія, на жаль поки що ніяких змін немає 🙁
Татьяна20.04.2023 о 16:47Вікторія
Доброго дня, скажіть будь ласка чи є якісь зміни по є оселі, чи хтось отримав кредит в цьому році?
Я вже другий раз оформила в цьому році. І ніяких здвигів. Кажуть чекайте фінансування цієї весни!!! Весна закінчується 31.05….. коли розпочнеться весна для УКРФІНЖИТЛА не зрозуміло.
Вікторія20.04.2023 о 15:26Доброго дня, скажіть будь ласка чи є якісь зміни по є оселі, чи хтось отримав кредит в цьому році?
Марія05.04.2023 о 08:56Людмила
Добрий день. Цікавить питання, чи в березні хоча б по одному банку фінансувалася програма є-оселя? І чи взагалі зрушиться з місця це питання
Я вже не надіюсь. Ходять чутки, що будуть зміни в постанові і взяти іпотеку можна буде лише в новобудовах від застройщика. Інформації ніде ніякої, всі кажуть чекайте. Одне не зрозуміло, для чого приймати заявки, казати підбирайте квартиру, а потім тримати у підвішеному стані. Знущання якесь
Людмила04.04.2023 о 10:21Добрий день. Цікавить питання, чи в березні хоча б по одному банку фінансувалася програма є-оселя? І чи взагалі зрушиться з місця це питання
Тетяна23.03.2023 о 21:53Марія
14 березня було засідання в КМУ, де відбулося погодження та затвердження стратегії фінансування Укрфінжитла. Це мало розблокувати процес надходження коштів і п...
Цікавить те саме питання. УКРФІНЖИТЛО такі «цікаві» що значить запустять програму цією весною? Ви серьйозно? Весна закінчується 31.05. Продавці не хочуть стільки чекати!!! Чи є в когось більш інформативна відповідь? Весна це не відповідь, це знущання над людьми які вже 3 місяці чекають фінансування.
Настя21.03.2023 о 22:39Юлія
Правильно,внесли 20відсотків,але перший платіж платимо від 7,так як немає відшкодування від держави
Чи отримали ви ви відшкодування вже від держави?.1 внесрк був у мене 3% другий уже 7%
Марія21.03.2023 о 20:0214 березня було засідання в КМУ, де відбулося погодження та затвердження стратегії фінансування Укрфінжитла. Це мало розблокувати процес надходження коштів і передачі нових траншів у банки. Чи сказали комусь вже якісь терміни, коли запуститься процес видачі іпотек? Скажіть якусь реальну дату на котру можна розраховувати. Прошу продавця притримати для нас квартиру, на яку він має кілька покупців за готівку, але ж потрібно говорити якісь терміни. Ця невизначеність вбиває
Олег Олександрович21.03.2023 о 02:13Олександр
Повна лажа,як і завжди обісрались,я ветеран війни маю державні нагороди та багатодітну родину,але тому що в мене пагана КІ мені відмовили.
Не «пагана“,а «погана»-ще й дивується чому відмовили
Марія
На жаль, завдаток не повернути. Це договір про наміри покупки, те що продавець чекає і нікому не продає. Якщо ми не купуємо до обговореної дати, то завдаток про...
Маріє, дуже шкода. Як варіант – спробувати запропонувати продавцю підписати додаткову угоду з продовження терміну договору про намір покупки. Може він пристане на цю пропозицію – адже ви не відмовляєтесь від покупки, а чекаєте на фінансування…
- Відповідь змінена 1 year, 7 months тому користувачем Ірина Романова.
Марія11.03.2023 о 13:53Ірина Романова
Маріє, на жаль гарантовані терміни не називає ніхто... Тому я б радила готуватись до найгіршого сценарію розвитку подій, але сподіватись на краще. Щодо завдат...
На жаль, завдаток не повернути. Це договір про наміри покупки, те що продавець чекає і нікому не продає. Якщо ми не купуємо до обговореної дати, то завдаток пропадає.
Марія
Можна точніше, будь ласка. Декілька тижнів це 2-3 тижні чи все таки більше? Це дуже важливо, тому що в кінці березня спливає термін договору і ми втратимо завда...
Маріє, на жаль гарантовані терміни не називає ніхто… Тому я б радила готуватись до найгіршого сценарію розвитку подій, але сподіватись на краще.
Щодо завдатку – чи можна спробувати його повернути, спираючись на форс-мажорні обставини?